Jaakkola Tours

Jaakkola tours on suomalaisen Petri Jaakkolan perustama matkatoimisto Nicaraguan pääkaupungissa Managuassa, Petrin nykyisessä kotikaupungissa.

Pian 20 vuotta Nicaraguassa asunut Petri Jaakkola tuntee maan ja sen eteläiset naapurit; Costa Rican ja Panaman; kuin omat taskunsa. Hän on työskennellyt Suomen suurlähetystössä Managuassa yli kymmenen vuotta; lähetystön sulkemiseen vuonna 2013 asti.

Turvallisuus- ja konsuliasioiden parissa työskennellyt Petri Jaakkola on kokenut matkanjohtaja, jolla on lisäksi Keski-Amerikassa suoritettu matkailualan tutkinto, hän on suunnitellut ja toteuttanut 20
tiivisohjelmaista, kuukaden mittaista teemamatkaa
Suomi-Nicaragua-seuralle. Seurueet ovat saaneet tutustua niin maan monimuotoisiin metsiin, katkeamattomaan tulivuorinauhaan, värikkääseen
kulttuuriin kuin Karibian trooppisiin paratiiseihinkin.
 

Vuonna 2011 Suomi-Nicaragua-seuran elämysmatkoista julkaistiin 200-sivuinen kirja Lumoava Nicaragua – vuosikymmen  elämysmatkoja(Jaakkola Petri ja Lahermo Pertti). Uusittu painos julkaistiin vuonna 2013.

Jokainen matka on yksilöllinen – myös ryhmässä

 

Jaakkola tours tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustuamatkakohteeseen kunkin ryhmän omien toiveiden mukaisesti suomalaisenoppaan johdolla – onpa kyseessä talvilomalaisten luontomatka, kaikkienaikojen kalastusreissu, opiskelijoiden kulttuurimatka tai esimerkiksiherkkusuiden retki yhteen maailman parhaista sikari- ja rommimaista.

 

Jaakkola tours hoitaa matkan järjestelyt avaimet käteen -periaatteella:lennot, majoitukset, matkat maan sisällä, ateriat, retket jasuomenkielisen oppaan palvelut. Kaikki sovitusti, ja aina vähän iloistaekstraa päälle, koska ILO TUOTTAA ELÄMYKSIÄ!