top of page

Jaakkola Tours

Jaakkola tours on suomalaisen Petri Jaakkolan perustama matkatoimisto Nicaraguan pääkaupungissa Managuassa, Petrin nykyisessä kotikaupungissa.

Pian 20 vuotta Nicaraguassa asunut Petri Jaakkola tuntee maan ja sen eteläiset naapurit; Costa Rican ja Panaman; kuin omat taskunsa. Hän on työskennellyt Suomen suurlähetystössä Managuassa yli kymmenen vuotta; lähetystön sulkemiseen vuonna 2013 asti.

Turvallisuus- ja konsuliasioiden parissa työskennellyt Petri Jaakkola on kokenut matkanjohtaja, jolla on lisäksi Keski-Amerikassa suoritettu matkailualan tutkinto, hän on suunnitellut ja toteuttanut 20
tiivisohjelmaista, kuukaden mittaista teemamatkaa
Suomi-Nicaragua-seuralle. Seurueet ovat saaneet tutustua niin maan monimuotoisiin metsiin, katkeamattomaan tulivuorinauhaan, värikkääseen
kulttuuriin kuin Karibian trooppisiin paratiiseihinkin.
 

Vuonna 2011 Suomi-Nicaragua-seuran elämysmatkoista julkaistiin 200-sivuinen kirja Lumoava Nicaragua – vuosikymmen  elämysmatkoja(Jaakkola Petri ja Lahermo Pertti). Uusittu painos julkaistiin vuonna 2013.

Jokainen matka on yksilöllinen – myös ryhmässä

 

Jaakkola tours tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustuamatkakohteeseen kunkin ryhmän omien toiveiden mukaisesti suomalaisenoppaan johdolla – onpa kyseessä talvilomalaisten luontomatka, kaikkienaikojen kalastusreissu, opiskelijoiden kulttuurimatka tai esimerkiksiherkkusuiden retki yhteen maailman parhaista sikari- ja rommimaista.

 

Jaakkola tours hoitaa matkan järjestelyt avaimet käteen -periaatteella:lennot, majoitukset, matkat maan sisällä, ateriat, retket jasuomenkielisen oppaan palvelut. Kaikki sovitusti, ja aina vähän iloistaekstraa päälle, koska ILO TUOTTAA ELÄMYKSIÄ!

bottom of page